Vill du bli familjehem hos Domiga?

 

Att vara familjehem är en fantastisk upplevelse som berikar långt efter att barnet lämnat familjen och klarar sig själv. Det kan vara kämpigt eftersom barnet har stora behov, det är ju därför ni finns till! När man ändå lyckas bidra till att barnet utvecklas och växer upp till en ung vuxen som tar ansvar för sitt eget liv är tillfredsställelsen stor. Inte minst era egna barn kommer att berikas av denna upplevelse.

Vi tar hand om våra familjehem. Hos oss blir du aldrig lämnad ensam med de svårigheter som kan uppstå med ett barn. Du har säkert hört talas om oseriösa företag som inte ger något stöd till sina familjehem - vi är definitivt inte ett av dem!

Din viktigaste länk till Domiga blir din konsulent som du kommer att lära känna väl. Konsulenten ger dig introduktionen i hur vi på Domiga driver vår verksamhet och blir den som föreslår en placering när det blir dags. Därefter handleder han/hon er kontinuerligt för att ni ska kunna utveckla era färdigheter. Hos oss får du även lite djupare utbildning tillsammans med de andra familjehemmen där du också får möjlighet att utväxla erfarenheter med dem.

Som ersättning för uppdraget du utför får du av oss både en lön och en omkostnadsersättning. Den senare är skattefri.

Om du är intresserad av att bli familjehem hos oss kan du fylla i följande formulär så kontaktar vi dig.

Familjehemsansökan